Älykkäitä ratkaisuja energiantuotantoon

Demeca toimittaa älykkäitä ratkaisuja maatalouden lannankäsittelyyn ja jakeiden hyötykäyttöön sekä omavaraiseen energiatuotantoon. R-taso on suunnitellut Demecan biokaasulaitoksille täydellisesti istuvat kulkutiet turvallista käyttöä ja huoltoa varten.

Demecan energiatehokkaiden biokaasulaitosten avulla tuotetaan energiaa sekä biometaania liikennekäyttöön. Biokaasuprosessi hyödyntää tuotantoeläinten lietelantaa ja mm. maatalouden kuivasyötteitä sekä teollisuuden sivuvirtoja. Demeca on tuotekehityksessään panostanut viimeisen vuoden aikana maatilamittakaavan biokaasulaitoksen moduulien skaalaamisen isompaan kokoluokkaan, mikä mahdollistaa ns. satelliittilaitosten ja muiden yhteismädättämöiden kokonais- ja/tai komponenttitoimitukset. Moduulirakenteen ansiosta biokaasulaitos on muunneltava ja sen asennus tapahtuu tehokkaasti. Biokaasulaitoksen sydämenä toimii biokaasureaktori, joka tarvitsee turvallisen kulkutien käyttöä ja huoltoa varten.

R-taso tarjoaa Demecalle ammattimaisesti toteutettuja kulkuteitä ja työskentelytasoja eri tarpeisiin. Malliluonnokset ja tarjoukset eri ratkaisuvaihtoehtoihin tulevat todella ripeästi. Demeca voi suunnittelussaan keskittyä ydinbisnekseen, kun kulkuteihin liittyvät suunnitelmat tulevat tarkastusta vaille valmiina. R-tason ratkaisut ovat tyyliltään yhtenäisiä moduulirakenteita, joita on ollut helppo ja selkeä asentaa.

Modulaarisia ja kestäviä rakenteita

Modulaarinen tuoterakenne on tehokas tapa vähentää teräsrakentamisen ilmastovaikutuksia. Kun rakennesuunnittelussa hyödynnetään modulaarisuutta ja suositaan ruuviliitoksia, voidaan rakenteita helposti muokata, laajentaa, purkaa ja siirtää asennettavaksi toiseen paikkaan. Modulaarisuus edistää resurssien optimaalista käyttöä ja minimoi raaka-ainehävikin määrää.

R-taso on edelläkävijä kulkutieratkaisuiden hiilijalanjäljen optimoinnissa. ”Haluamme olla luomassa kestävää tulevaisuutta ja edistää teräsrakenteiden kiertotaloutta, jossa materiaalit ja niiden arvo säilyvät mahdollisimman pitkään kierrossa. Teräsrakenteiden kierrättämisen tulisi olla viimeinen etappi, jota ennen on tutkittu korjaamisen ja uudelleenkäyttämisen mahdollisuudet. Teräsrakenteiden optimoinnin lisäksi olemme panostaneet hiilijalanjälkilaskentaan. Voimme toimittaa ratkaisuistamme tuotekohtaisen hiilijalanjälkilaskelman”, kertoo R-tason toimitusjohtaja Ville Törmänen.

R-taso Oy

R-taso Oy on teollisuuden kulkutieratkaisuiden 3D-suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut, vuonna 1985 perustettu suomalainen perheyritys. Saat meiltä avaimet käteen -toimituksena hoitotasot ja kulkutieratkaisut, joissa yhdistyvät korkeatasoinen 3D-suunnittelu sekä laadukkaat, modulaariset tuotteemme. Suhtaudumme intohimoisesti suunnitteluosaamiseemme ja olemme panostaneet merkittävästi 3D-suunnittelujärjestelmämme kehittämistyöhön sekä asiakaspalveluumme. Asiakaskuntamme koostuu kansainvälisistä teollisuusyrityksistä.

www.r-taso.fi

Demeca Oy

Demeca Oy on vahvassa kasvussa oleva suomalainen maatalousteknologian ja bioenergian asiantuntijayritys. Demeca Oy valmistaa älykkäitä ratkaisuja maatalouden lannankäsittelyyn ja jakeiden hyötykäyttöön sekä omavaraiseen energiatuotantoon. Demecalta saat kokonaisvaltaista palvelua: myynti, tuotanto, asennus, huolto- ja varaosapalvelut, suunnittelu sekä tuotekehitys. Arvot ohjaavat toimintaamme. Tunnemme maatilatoiminnan sekä toimitamme biokaasulaitokset Avaimet käteen-periaatteella.

www.demeca.fi

Kuva: Demeca Oy


Mukana tukemassa kummiurheilijaamme

Tervetuloa tiimiin yleisurheilija Saara Keskitalo!

Kun tavoitellaan menestystä, tarvitaan parhaat ja turvallisimmat ratkaisut, oli kyse huippu-urheilusta tai kulkutieratkaisuista. R-taso on tehnyt päätöksen olla vuonna 2024 mukana nuoren yleisurheilija Saara Keskitalon tukena hänen matkallaan Suomen yleisurheilun huipulle. Saara on R-tason tuore kummiurheilija ja haluamme olla kannustamassa ja rohkaisemassa häntä hänen urallaan.

Saara Keskitalo on Suomen huipulla naisten 100 metrin aitajuoksussa, jossa hän on ollut jo aikuisten SM-mitaleilla jo kolmen vuoden ajan. Nyt Saara keskittyy täysipainoisesti urheilemaan ja tähtää seuraavaksi Euroopan tasolle. Olemme ylpeitä uudesta kumppanuudestamme – tervetuloa R-tason tiimiin Saara Keskitalo! 

Urheilu opettaa meille monia arvoja: sitkeyttä, kurinalaisuutta ja tiimityötä. Nämä ovat samoja periaatteita, joita noudatetaan myös R-tason tiimissä. Uskomme, että yrityksen menestys riippuu paitsi siitä, mitä teemme, myös siitä, kuinka hyvin pystymme kannustamaan muita. Nuoren urheilijan tukeminen merkitsee meille paljon. Haluamme sillä osoittaa sitoutumistamme myös yhteiskunnalliseen hyvään.

Turvallisia treenejä Saara sinulle! Mennään yhtä matkaa menestykseen!


Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset

98 % kyselyyn vastanneista aikoo ostaa palveluitamme ja tuotteitamme myös jatkossa

98 % aikoo suositella meitä eteenpäin

Suunnittelussa ongelmakohdan nopea ratkaisu, joka myös toimi

Harvinainen yllätys, tavarat pakattu asennusjärjestykseen!

Hyvää ja vaivatonta asiointia

Tarvitsemamme tuotteet ovat ensiluokkaisia

Kaikki toimii niin kuin sovittiin!

Hyvää palvelua, selkeää viestintää ja luotettava

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Löydät suorat yhteystietomme tästä.


Kestomenestyjä 2018-2023!

Kauppalehden Menestyjä-merkki kertoo luotettavasta ja vakavaraisesta kumppanista. Kiitos asiakkaillemme luottamuksesta ja R-tason tiimille hyvästä työstä!


R-taso toimittaa turvalliset kulkutiet Owatecin veden- ja lietteenkäsittelylaitteistoille

R-taso toimittaa turvalliset kulkutiet Owatecin veden- ja lietteenkäsittelylaitteistoille

Owatecin veden- ja lietteenkäsittelylaitteistoille vaaditaan turvallinen pääsy käyttöä ja huoltoa varten. R-taso on suunnitellut ja valmistanut laitteistoja varten turvalliset, mittojen mukaan räätälöidyt hoitotasot ja portaat.

Owatec on luottanut R-tason laadukkaisiin tuotteisiin vuodesta 2019 lähtien ja yhteistyö heidän kanssaan on sujunut moitteettomasti.

”On tärkeää, että yritys tietää mitä myy ja tämän R-taso lunastaa sata prosenttisesti. Asiakaspalvelu on nopeaa, sekä vaivatonta ja tuotteiden skaalattavuus asiakkaan tarpeiden mukaan on huomioitu hyvin’’ kommentoi Owatecin pääsuunnittelija Mikko Alatalo

”Me R-tasolla uskomme, että yritykset, joilla vastuullisuus on aidosti toiminnan ytimessä, menestyvät myös pitkällä tähtäimellä. Toimimme mielellämme yhteistyössä tällaisten yritysten kanssa. Koemme, että meillä on Owatecin kanssa samanlaiset arvot, yrityskulttuurit sekä tavoitteet”, kertoo toimitusjohtaja Ville Törmänen R-taso Oy:stä.

”Perusajatuksemme on, että asiakas voi keskittyä omaan ydinbisnekseensä. Me puolestamme huolehdimme hoitotasojen osalta projektin sujuvuuden ja työturvallisuuden toteutumisen. Asiakkaamme saa merkittävää lisäarvoa tehokkaan 3D-suunnittelumme ja nopean toimitusajan ansiosta. Olemme edelläkävijä kulkutieratkaisuiden hiilijalanjäljen optimoinnissa ja voimme toimittaa myös ratkaisukohtaisen hiilijalanjälkilaskelman.

Tarjoamme Owatecin kaltaisille korkean teknologian tuotteita kansainvälisesti toimittaville yrityksille viimeisteltyjä ratkaisuja, joissa jokainen yksityiskohta on mietitty logistiikkaa myöten. Modulaariset, räätälöidyt tuotteemme edistävät materiaalitehokkuutta ja ne ovat myös muokattavissa ja uudelleenkäytettävissä sekä 100 % kierrätettävissä laitoksen elinkaaren muutosten aikana.”

R-taso

R-taso Oy on teollisuuden kulkutieratkaisuiden 3D-suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut suomalainen perheyritys. Saat meiltä avaimet käteen -toimituksena hoitotasot ja kulkutieratkaisut, joissa yhdistyvät korkeatasoinen 3D-suunnittelu sekä laadukkaat, modulaariset tuotteemme. Suhtaudumme intohimoisesti suunnitteluosaamiseemme ja olemme panostaneet merkittävästi 3D-suunnittelujärjestelmämme kehittämistyöhön sekä asiakaspalveluumme. Meillä on yli 35 vuoden kokemus alalla toimimisesta ja asiakkaamme ovat suuria kansainvälisiä teollisuusyrityksiä.

Owatec Group Oy

Owatec Group on ympäristöalan cleantech-yritys, joka on erikoistunut teollisuuden jätevesien ja lietteiden käsittelyyn ja arvokkaiden komponenttien tehokkaaseen hyödyntämiseen sivuvirroista. Kustannustehokkaat ratkaisut merikonteissa minimoivat inframuutosten tarvetta, ja PAAS-malli sekä automaatio mahdollistavat asiakkaidemme keskittymisen omaan ydinliiketoimintaansa. Kiertotalous on meille keskeinen ajuri, ja osaamisellamme tuemme eri teollisuudenaloja saavuttamaan omat ympäristövastuun tavoitteet.


Digitaalisen palveluliiketoiminnan kehittämishanke

Yrityksessämme on käynnissä Euroopan unionin osarahoittama Digitaalisen palveluliiketoiminnan kehittämishanke. Hankkeen tavoitteena on kehittää yritykselle uusi digitaalinen palvelu kulkutierakenteiden 3D-suunnitteluun. Hankkeen aikataulu on 2023-2024.


Teräksen lujaa laatua

Suuret kiitokset R-tason vuosittaiseen asiakastyytyväisyyskyselyn vastauksista ja palautteestanne!

95 % kyselyyn vastanneista kertoo, että ostaisi meiltä myös tulevaisuudessa.

93 % vastanneista myös suosittelisi meitä eteenpäin.

Saimme palautteet yhteistyöstä, tarjous- ja suunnitteluvaiheista, tuotteistamme sekä asennuksesta.

Joustava ja asiakaslähtöinen asenne.

Hieno systeemi ja brändi. Luotettava kotimainen toimija.

Toimittajan yhteyshenkilö ollut erittäin palveluhenkinen yhteydenpidossamme. Tästä iso plussa!

Suunnitteluvaiheessa ongelmakohteet ratkesivat nopeasti. Toimituspaketin järjestys oli tehty asennus järjestyksen mukaisesti, aikaa ei turhaantunut osien etsimiseen paketin pohjalta.

Homma hoitui täysi kymppi.

Hyvää palvelua, jatkakaa samaan malliin.

Asennus ollut ammattimaista tehty turvallisesti! Olen ollut tyytyväinen! 

Hyvää palvelu, asennustiimin kanssa helppo sopia asennusajankohdat, erityisvaateet jne.

Suunnittelun kanssa asioineena toiminta on ollut jouhevaa ja ratkaisut ovat löytyneet nopeasti.

Samaan malliin kun toimitte niin ei huolen häivää tulevaisuudessa.

Hyvä kommunikointi, avoin keskustelemaan vaihtoehdoista ja selkeät toimitusajat ja hinnat.

Hyvä asiakasfokus.

R-tason palvelussa arvioitiin parhaimmaksi 3D-suunnittelupalvelun laatu ja työturvallisuusosaaminen.

Tarjousvaiheessa pisteitä keräsi eniten tarjousten selkeys ja suunnittelupalvelussa yhteistyön helppous.

Tuotteissamme parhaimmaksi arvioitiin tuotteiden laatu sekä niiden tekniset ominaisuudet.

Asennuksissa sai eniten pisteitä tuotteiden helppo asennus.

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Ota yhteyttä!


Porrastornitoimitus Valmetille Tampereelle

Valmetin Tampereen Yrittäjänkadun toimipisteelle tarvittiin helpompi kulku katolle huoltotöitä varten. Kohteessa oli käytössä vanha tikas, joka haluttiin korvata rakennuksesta tuetulla porrastornilla.

Suunnittelijamme kävi paikan päällä ja yhteistuumin porrastornille löydettiin paras sijainti käyttötarpeen kannalta. Porrastornin tuentojen aiheuttamat kuormitukset rakennukseen laskettiin R-tasolla ja hyväksytettiin asiakkaalla. R-taso toimitti myös kohteen asennuksen. Asennuspalvelumme on optio, jonka asiakas voi valita oman tarpeen mukaan ja silloin kohde luovutetaan käyttövalmiina asiakkaalle. R-taso käyttää asennukseen pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita.

Suunnittelun lähtökohdaksi riittävät asiakkaan toimittamat kuvat ja mittapiirustukset, ja tarvittaessa suunnittelijamme voivat käydä paikan päällä mittomassa kohteen. Valmetin kohteessa kahden pilarin porrastorni tuettiin olemassa olevaan rakennukseen. Valmiina vaihtoehtona tuotevalikoimastamme löytyy myös vapaasti seisova porrastornirakenne neljällä pilarilla. Asiantuntijamme suosittelevat aina kohteen mukaan parasta ratkaisua.

Räätälöimme ratkaisun aina käyttökohteen tarpeiden mukaan ja huolehdimme, että se on standardien mukainen ja käyttäjille turvallinen ratkaisu. Toimitamme kaikista suunnitelmistamme asiakkaalle aina myös 3D-mallin.

Yhteydenpito Valmetin kohteessa toimi hyvin, suunnittelumme hoiti joustavasti suunnittelun ja tarvittavat muutokset matkan varrella ja kohteeseen saatiin toimiva ja turvallinen ratkaisu.

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Ota yhteyttä!


Timanttista asiakaspalautetta

R-tason vuosittainen asiakastyytyväisyyskysely tehtiin tammikuussa, suuret kiitokset vastauksista ja palautteestanne!


97 % kyselyyn vastanneista kertoo, että ostaisi meiltä myös tulevaisuudessa.
96 % vastanneista myös suosittelisi meitä eteenpäin.

Kyselyssä pyydettiin arvosanoja yhteistyöstä, tarjous- ja suunnitteluvaiheista, tuotteistamme sekä asennuksesta.

Poimintoja antamastanne avoimesta palautteesta:
Kolmekymmentä vuotta tässä on yhdessä touhuttu! Ja vielä jatketaan!
Jatkakaa hyvää työntekoa ja pidetään hienoa yhteistyötä kukassaan.
Teidän kanssanne on mahtavaa tehdä yhteistyötä ja vuosikymmenten aikana muotoutunut kumppanuussuhde on meille erityisen tärkeää. Yhdessä olemme vahvoja varmasti myös tulevaisuudessa!
Mieleenpainuva ja pitkä yhteistyö, luotettava.
Helppo asioida luotettavan kumppanin kanssa.
Hienoa ja vastuullista työtä teette. Esimerkillinen yhteistyökumppani.

R-tason palvelussa korkeimmat arvosanat annoitte 3D-suunnittelupalvelun laadulle, hankinnan vaivattomuudelle sekä yhteistyön vaivattomuudelle!


Poimintoja antamastanne toiminnan avoimesta palautteesta:
Toimitte hyvin tällä erikoisalalla. Suunnittelu on tehokasta ja nopeaa. Minulla jää aikaa enemmän muihin tehtäviin. Toimituksetkin tulee luvattuna aikana.
R-tason suunnittelijan kanssa yhteistyö sujui erittäin hyvin.
Helppo ja turvallinen kumppani.
Nopea ja asiakaslähtöinen.
Ammattilaisilta ammattimaista toimintaa.
Paketti, joka meille tuli, oli pakattu asennusjärjestyksen mukaan. Hienosti toimittu!

Tarjousvaiheessa arvostitte eniten tarjouksen saannin nopeutta. Suunnitteluvaiheessa arvostitte eniten suunnittelun teknistä asiantuntemusta ja neuvontaa sekä yhteistyön helppoutta.


Poimintoja antamastanne tarjousvaiheen ja suunnittelun palautteesta:
Kokonaisuuden hallinta ja yhteistyön sujuvuus projektin aikana onnistui hyvin. Muutokset ja lisäykset onnistuivat hyvin.
Kaikki tarpeellinen tieto ja muutokset suunnitelmiin tehtiin nopealla aikataululla.
Erittäin hyvä. Tutut suunnittelijat, joiden kanssa on sujuvaa tehdä yhteistyötä.
3d-suunnittelu on laadukasta ja nopeaa.

Tuotteissamme arvostitte korkeimmalle laadun sekä tekniset ominaisuudet. Asennuksissa korkeimman arvosanan sai tuotteiden helppo asennus.


Poimintoja antamastanne tuotteiden ja asennuksen palautteesta:
Hyviä siihen käyttötarkoitukseen, johon olette ne suunnitelleet. Ei kannata enää erikseen teettää ”nyrkkipajoilla” samoja palikoita.
Laadukkaat tuotteet, todella kilpailukykyiseen hintaan.
Hyvää palvelua, asioita hoidetaan sovitulla tavalla!
Asennukset hoidettu mallikkaasti!
Työ hoitui hyvin ja rutiinilla. Jälki hyvää. Noudattivat annettua ohjeistusta hyvin
.

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Ota yhteyttä!


Miten voit vaikuttaa teräsrakenteiden hiilijalanjälkeen?

Lataa opas ekologiseen ja kestävään teräksen valintaan

Laadimme oppaan siitä, miten voit vaikuttaa teräsrakenteiden hiilijalanjälkeen kestävien teräsvalintojen avulla. Lataa ilmainen opas tästä ja tutustu!