R-taso toimittaa turvalliset kulkutiet Owatecin veden- ja lietteenkäsittelylaitteistoille

R-taso toimittaa turvalliset kulkutiet Owatecin veden- ja lietteenkäsittelylaitteistoille

Owatecin veden- ja lietteenkäsittelylaitteistoille vaaditaan turvallinen pääsy käyttöä ja huoltoa varten. R-taso on suunnitellut ja valmistanut laitteistoja varten turvalliset, mittojen mukaan räätälöidyt hoitotasot ja portaat.

Owatec on luottanut R-tason laadukkaisiin tuotteisiin vuodesta 2019 lähtien ja yhteistyö heidän kanssaan on sujunut moitteettomasti.

”On tärkeää, että yritys tietää mitä myy ja tämän R-taso lunastaa sata prosenttisesti. Asiakaspalvelu on nopeaa, sekä vaivatonta ja tuotteiden skaalattavuus asiakkaan tarpeiden mukaan on huomioitu hyvin’’ kommentoi Owatecin pääsuunnittelija Mikko Alatalo

”Me R-tasolla uskomme, että yritykset, joilla vastuullisuus on aidosti toiminnan ytimessä, menestyvät myös pitkällä tähtäimellä. Toimimme mielellämme yhteistyössä tällaisten yritysten kanssa. Koemme, että meillä on Owatecin kanssa samanlaiset arvot, yrityskulttuurit sekä tavoitteet”, kertoo toimitusjohtaja Ville Törmänen R-taso Oy:stä.

”Perusajatuksemme on, että asiakas voi keskittyä omaan ydinbisnekseensä. Me puolestamme huolehdimme hoitotasojen osalta projektin sujuvuuden ja työturvallisuuden toteutumisen. Asiakkaamme saa merkittävää lisäarvoa tehokkaan 3D-suunnittelumme ja nopean toimitusajan ansiosta. Olemme edelläkävijä kulkutieratkaisuiden hiilijalanjäljen optimoinnissa ja voimme toimittaa myös ratkaisukohtaisen hiilijalanjälkilaskelman.

Tarjoamme Owatecin kaltaisille korkean teknologian tuotteita kansainvälisesti toimittaville yrityksille viimeisteltyjä ratkaisuja, joissa jokainen yksityiskohta on mietitty logistiikkaa myöten. Modulaariset, räätälöidyt tuotteemme edistävät materiaalitehokkuutta ja ne ovat myös muokattavissa ja uudelleenkäytettävissä sekä 100 % kierrätettävissä laitoksen elinkaaren muutosten aikana.”

R-taso

R-taso Oy on teollisuuden kulkutieratkaisuiden 3D-suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut suomalainen perheyritys. Saat meiltä avaimet käteen -toimituksena hoitotasot ja kulkutieratkaisut, joissa yhdistyvät korkeatasoinen 3D-suunnittelu sekä laadukkaat, modulaariset tuotteemme. Suhtaudumme intohimoisesti suunnitteluosaamiseemme ja olemme panostaneet merkittävästi 3D-suunnittelujärjestelmämme kehittämistyöhön sekä asiakaspalveluumme. Meillä on yli 35 vuoden kokemus alalla toimimisesta ja asiakkaamme ovat suuria kansainvälisiä teollisuusyrityksiä.

Owatec Group Oy

Owatec Group on ympäristöalan cleantech-yritys, joka on erikoistunut teollisuuden jätevesien ja lietteiden käsittelyyn ja arvokkaiden komponenttien tehokkaaseen hyödyntämiseen sivuvirroista. Kustannustehokkaat ratkaisut merikonteissa minimoivat inframuutosten tarvetta, ja PAAS-malli sekä automaatio mahdollistavat asiakkaidemme keskittymisen omaan ydinliiketoimintaansa. Kiertotalous on meille keskeinen ajuri, ja osaamisellamme tuemme eri teollisuudenaloja saavuttamaan omat ympäristövastuun tavoitteet.


Digitaalisen palveluliiketoiminnan kehittämishanke

Yrityksessämme on käynnissä Euroopan unionin osarahoittama Digitaalisen palveluliiketoiminnan kehittämishanke. Hankkeen tavoitteena on kehittää yritykselle uusi digitaalinen palvelu kulkutierakenteiden 3D-suunnitteluun. Hankkeen aikataulu on 2023-2024.


Teräksen lujaa laatua

Suuret kiitokset R-tason vuosittaiseen asiakastyytyväisyyskyselyn vastauksista ja palautteestanne!

95 % kyselyyn vastanneista kertoo, että ostaisi meiltä myös tulevaisuudessa.

93 % vastanneista myös suosittelisi meitä eteenpäin.

Saimme palautteet yhteistyöstä, tarjous- ja suunnitteluvaiheista, tuotteistamme sekä asennuksesta.

Joustava ja asiakaslähtöinen asenne.

Hieno systeemi ja brändi. Luotettava kotimainen toimija.

Toimittajan yhteyshenkilö ollut erittäin palveluhenkinen yhteydenpidossamme. Tästä iso plussa!

Suunnitteluvaiheessa ongelmakohteet ratkesivat nopeasti. Toimituspaketin järjestys oli tehty asennus järjestyksen mukaisesti, aikaa ei turhaantunut osien etsimiseen paketin pohjalta.

Homma hoitui täysi kymppi.

Hyvää palvelua, jatkakaa samaan malliin.

Asennus ollut ammattimaista tehty turvallisesti! Olen ollut tyytyväinen! 

Hyvää palvelu, asennustiimin kanssa helppo sopia asennusajankohdat, erityisvaateet jne.

Suunnittelun kanssa asioineena toiminta on ollut jouhevaa ja ratkaisut ovat löytyneet nopeasti.

Samaan malliin kun toimitte niin ei huolen häivää tulevaisuudessa.

Hyvä kommunikointi, avoin keskustelemaan vaihtoehdoista ja selkeät toimitusajat ja hinnat.

Hyvä asiakasfokus.

R-tason palvelussa arvioitiin parhaimmaksi 3D-suunnittelupalvelun laatu ja työturvallisuusosaaminen.

Tarjousvaiheessa pisteitä keräsi eniten tarjousten selkeys ja suunnittelupalvelussa yhteistyön helppous.

Tuotteissamme parhaimmaksi arvioitiin tuotteiden laatu sekä niiden tekniset ominaisuudet.

Asennuksissa sai eniten pisteitä tuotteiden helppo asennus.

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Ota yhteyttä!


Porrastornitoimitus Valmetille Tampereelle

Valmetin Tampereen Yrittäjänkadun toimipisteelle tarvittiin helpompi kulku katolle huoltotöitä varten. Kohteessa oli käytössä vanha tikas, joka haluttiin korvata rakennuksesta tuetulla porrastornilla.

Suunnittelijamme kävi paikan päällä ja yhteistuumin porrastornille löydettiin paras sijainti käyttötarpeen kannalta. Porrastornin tuentojen aiheuttamat kuormitukset rakennukseen laskettiin R-tasolla ja hyväksytettiin asiakkaalla. R-taso toimitti myös kohteen asennuksen. Asennuspalvelumme on optio, jonka asiakas voi valita oman tarpeen mukaan ja silloin kohde luovutetaan käyttövalmiina asiakkaalle. R-taso käyttää asennukseen pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita.

Suunnittelun lähtökohdaksi riittävät asiakkaan toimittamat kuvat ja mittapiirustukset, ja tarvittaessa suunnittelijamme voivat käydä paikan päällä mittomassa kohteen. Valmetin kohteessa kahden pilarin porrastorni tuettiin olemassa olevaan rakennukseen. Valmiina vaihtoehtona tuotevalikoimastamme löytyy myös vapaasti seisova porrastornirakenne neljällä pilarilla. Asiantuntijamme suosittelevat aina kohteen mukaan parasta ratkaisua.

Räätälöimme ratkaisun aina käyttökohteen tarpeiden mukaan ja huolehdimme, että se on standardien mukainen ja käyttäjille turvallinen ratkaisu. Toimitamme kaikista suunnitelmistamme asiakkaalle aina myös 3D-mallin.

Yhteydenpito Valmetin kohteessa toimi hyvin, suunnittelumme hoiti joustavasti suunnittelun ja tarvittavat muutokset matkan varrella ja kohteeseen saatiin toimiva ja turvallinen ratkaisu.

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Ota yhteyttä!


Timanttista asiakaspalautetta

R-tason vuosittainen asiakastyytyväisyyskysely tehtiin tammikuussa, suuret kiitokset vastauksista ja palautteestanne!


97 % kyselyyn vastanneista kertoo, että ostaisi meiltä myös tulevaisuudessa.
96 % vastanneista myös suosittelisi meitä eteenpäin.

Kyselyssä pyydettiin arvosanoja yhteistyöstä, tarjous- ja suunnitteluvaiheista, tuotteistamme sekä asennuksesta.

Poimintoja antamastanne avoimesta palautteesta:
Kolmekymmentä vuotta tässä on yhdessä touhuttu! Ja vielä jatketaan!
Jatkakaa hyvää työntekoa ja pidetään hienoa yhteistyötä kukassaan.
Teidän kanssanne on mahtavaa tehdä yhteistyötä ja vuosikymmenten aikana muotoutunut kumppanuussuhde on meille erityisen tärkeää. Yhdessä olemme vahvoja varmasti myös tulevaisuudessa!
Mieleenpainuva ja pitkä yhteistyö, luotettava.
Helppo asioida luotettavan kumppanin kanssa.
Hienoa ja vastuullista työtä teette. Esimerkillinen yhteistyökumppani.

R-tason palvelussa korkeimmat arvosanat annoitte 3D-suunnittelupalvelun laadulle, hankinnan vaivattomuudelle sekä yhteistyön vaivattomuudelle!


Poimintoja antamastanne toiminnan avoimesta palautteesta:
Toimitte hyvin tällä erikoisalalla. Suunnittelu on tehokasta ja nopeaa. Minulla jää aikaa enemmän muihin tehtäviin. Toimituksetkin tulee luvattuna aikana.
R-tason suunnittelijan kanssa yhteistyö sujui erittäin hyvin.
Helppo ja turvallinen kumppani.
Nopea ja asiakaslähtöinen.
Ammattilaisilta ammattimaista toimintaa.
Paketti, joka meille tuli, oli pakattu asennusjärjestyksen mukaan. Hienosti toimittu!

Tarjousvaiheessa arvostitte eniten tarjouksen saannin nopeutta. Suunnitteluvaiheessa arvostitte eniten suunnittelun teknistä asiantuntemusta ja neuvontaa sekä yhteistyön helppoutta.


Poimintoja antamastanne tarjousvaiheen ja suunnittelun palautteesta:
Kokonaisuuden hallinta ja yhteistyön sujuvuus projektin aikana onnistui hyvin. Muutokset ja lisäykset onnistuivat hyvin.
Kaikki tarpeellinen tieto ja muutokset suunnitelmiin tehtiin nopealla aikataululla.
Erittäin hyvä. Tutut suunnittelijat, joiden kanssa on sujuvaa tehdä yhteistyötä.
3d-suunnittelu on laadukasta ja nopeaa.

Tuotteissamme arvostitte korkeimmalle laadun sekä tekniset ominaisuudet. Asennuksissa korkeimman arvosanan sai tuotteiden helppo asennus.


Poimintoja antamastanne tuotteiden ja asennuksen palautteesta:
Hyviä siihen käyttötarkoitukseen, johon olette ne suunnitelleet. Ei kannata enää erikseen teettää ”nyrkkipajoilla” samoja palikoita.
Laadukkaat tuotteet, todella kilpailukykyiseen hintaan.
Hyvää palvelua, asioita hoidetaan sovitulla tavalla!
Asennukset hoidettu mallikkaasti!
Työ hoitui hyvin ja rutiinilla. Jälki hyvää. Noudattivat annettua ohjeistusta hyvin
.

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Ota yhteyttä!


Miten voit vaikuttaa teräsrakenteiden hiilijalanjälkeen?

Lataa opas ekologiseen ja kestävään teräksen valintaan

Laadimme oppaan siitä, miten voit vaikuttaa teräsrakenteiden hiilijalanjälkeen kestävien teräsvalintojen avulla. Lataa ilmainen opas tästä ja tutustu!


Korkeatasoinen laatu on pitkäjänteisen kehitystyön tulos

Asiantuntemusta ja sertifioidusti kestävää laatua

R-taso Oy on suorittanut hyväksytysti kausittaiset laadunhallinnan sertifikaattiuusinnat. Sertifioinnin kohteena olivat ISO 3834, 9001 ja 14001 eli laatu-, ympäristö- sekä hitsausjärjestelmät. DNV:n myöntämät sertifikaatit kertovat R-tason toiminnasta laadukkaana ja vastuullisena kumppanina. Teräsrakenteiden laatu sekä suunnittelu- ja valmistusprosessien tehokkuus heijastuvat suoraan asiakashyödyksi.

Ajankohtaista osaamista ja jatkuvan parantamisen kulttuuria

Laadunhallintatyötä on tehty systemaattisesti yli kymmenen vuotta ja painopiste on kehitystyössä enemmän kuin poikkeamien etsimisessä. Toimintojen ja prosessien pitkäjänteisessä kehitystyössä oleellista on myös se, miten asiat siirretään asiakashyödyksi. Toiminnan laadun kehittäminen näkyy suoraan asiakkaille lyhyempinä toimitusaikoina, laadukkaampina tuotteina sekä särmänä projektinjohtona, kertoo toimitusjohtaja Ville Törmänen. Toimitamme asiakkaillemme sertifioidusti laadukasta asiantuntijapalvelua.

Me katsomme, että standardien ja sertifiointien tehtävä on tukea jatkuvan parantamisen kulttuuria, toteaa Törmänen.”

Yrityksessä kehitetään toimintaa ja ratkaisuja niin, että ne ovat kestävän kehityksen mukaisia. Ympäristöpuolella korostuu hiilijalanjäljen ja uudelleenkäytettävyyden merkitys ja olemmekin alalla ensimmäinen toimija, joka voi antaa hiilijalanjälkilaskelman jokaisesta räätälöidystä tuotteesta.

Johtamisen ja palvelun laadun lisäksi meille on erittäin tärkeää työturvallisuus. Olemme toimineet asiantuntijana useissa työturvallisuuden kehittämiseen liittyvissä hankkeissa ja olemme Suomen edustaja maailmanlaajuisessa EN ISO 14122 kulkutiestandardityöryhmässä.


SSAB ja R-taso uskovat kestävän kehityksen periaatteisiin menestyksekkäässä liiketoiminnassa

SSAB ja R-taso uskovat, että menestyksekkään liiketoiminnan perustana on oltava kestävän kehityksen periaatteet. Lue SSAB:n referenssitarina yhteisestä pyrkimyksestämme kehittää kestävän kehityksen mukaisia teräsrakenteita.

Cold formed open section in R-taso – SSAB


R-taso toimittaa Stora Enson Oulun tehtaalle pienemmän hiilijalanjäljen porrastorni-, kulkutie- ja hoitotasorakenteita

R-tason Stora Ensolle toimittaman projektin hiilijalanjälki on laskettu. Projektissa toimitetun porrastornin hiilijalanjälkiluku on 9502 kiloa CO2e. Verrattuna perinteisiin porrastornirakenteisiin ympäristösäästöjä tulee noin 5000 kg CO2e, eli noin 1,5-kertaisesti, mikäli verratun tuotteen raaka-aineella on yhtä pieni hiilijalanjälki kuin R-tason tuotteissa käytetyllä SSAB:n teräksellä. SSAB:n teräksen hiilijalanjälki edustaa maailman pienintä ääripäätä. Mikäli verratun tuotteen teräs tulee esimerkiksi EU:n ulkopuolelta, ympäristösäästöt ovat keskimäärin vielä tätäkin kerrointa merkittävästi suuremmat.

Hiilijalanjälkilukuun vaikuttavat älykkäämpi suunnittelu, optimoidumpi materiaalinkäyttö sekä teräksen alkuperämaa. Elinkaaren aikana R-tason tuotteet tuovat lisää käytönaikaisia etuja, sillä rakenne on mm. helpompi muokata ja käyttää uudelleen.

Terästuotteiden hiilijalanjälkeen voi vaikuttaa älykkäällä suunnittelulla, materiaalinkäytön optimoinnilla sekä kiinnittämällä huomiota raaka-aineen alkuperämaahan.

 

– Tuotantoprosessien ympäristövaikutusten lisäksi tehtaan rakentamisvaiheen valinnat, kuten käytettävien materiaalien alkuperä sekä teräksen määrän optimointi ovat tärkeitä. Älykkäällä suunnittelulla saadaan myös merkittäviä vaikutuksia tehtaan elinkaaren aikana, toteaa toimitusjohtaja Ville Törmänen R-taso Oy:stä.

Älykkäällä suunnittelulla ja tuoterakenteella saavutetaan etuja myös laitoksen elinkaaren aikana.

 

– Kyse ei kuitenkaan ole yksittäisen tuotteen hiilijalanjälkiluvusta vaan siitä, että kaikki tekevät oman osuutensa. Kokonaisuudella on merkitystä, Törmänen jatkaa.

– R-tason tuotteiden älykkäässä modulaarisessa rakenteessa terästä käytetään juuri oikea määrä oikeassa paikassa. Koska erikoistumme vaativiin teollisuuskohteisiin, kulkutien toiminnallisuus ja työturvallisuus ovat meille tärkeimpiä tuotantoamme ohjaavia arvoja, mutta sen ei tarvitse estää järkevää materiaalien käyttöä ja ekologisten näkökohtien huomioon ottamista, Törmänen kertoo.

Vaativissa teollisuuskohteissa toiminnallisuus ja työturvallisuus ovat ohjaavia arvoja.

 

– Teräksen alkuperä on tuotteen rakenteen lisäksi keskeinen asia, mihin voimme vaikuttaa. Hankimme raaka-aineemme pääasiassa ympäristöasioiden edelläkävijän SSAB:n tehtailta sekä osin muilta eurooppalaisilta toimittajilta, joiden terästuotannon hiilijalanjälki on maailman pienimpiä. Kotimaassa ja EU:ssa tuotetun teräksen käyttö on vastuullinen valinta paitsi hiilijalanjäljen puolesta, myös yhteiskunnallisesti ja sosiaalisesti, sanoo Törmänen.

R-taso kartoitti alkuvuodesta 2020 tuotantonsa hiilijalanjäljen, josta leijonanosan 93 % muodostaa pääraaka-aine teräs. Älykkään designin ansiosta R-tason tuotteisiin tarvitaan merkittävästi vähemmän terästä, mikä pudottaa niiden hiilijalanjälkeä kolmanneksella verrattuna kilpaileviin perinteisiin teollisuuden kulkutieratkaisuihin. Kartoituksen myötä R-taso toimittaa jatkossa tuotteiden hiilijalanjälkilaskelmat asiakkaalle jo tarjousvaiheessa. Hiilijalanjäljen laskennan suoritti bio- ja kiertotalouden asiantuntijayritys Macon Oy.

 

 

 


Asiakkaamme kertovat: Top 3 kovimmat arvosanat ovat yhteistyön vaivattomuus, 3D-suunnittelun sekä tuotteiden laatu

 

97 % kyselyyn vastanneista kertoo, että ostaisi meiltä myös tulevaisuudessa.

98 % vastanneista myös suosittelisi meitä eteenpäin.

Toteutamme vuosittain laajan tyytyväisyyskyselyn asiakaskunnassamme. Tuoreimmat kyselytulokset ovat tammikuulta 2021 ja saimme vastaukset laajalta otokselta asiakkaitamme energia-, elintarvike-, kaivos-, teräs-, kemian- ja metsäteollisuudesta.

Kiitos arvokkaasta palautteestanne! Teemme edelleen parhaamme ylittääksemme odotuksenne asiakaspalvelussa sekä laadukkaassa toiminnassa.

R-tason toiminnan arviointi

Toimintaamme arvioitiin asiakastyytyväisyyskyselyssä eri osa-alueilla arvosteluasteikolla 0-4

(4 = erittäin hyvä, 3 = hyvä, 2 = tyydyttävä, 1 = välttävä, 0 = ei kokemusta).

Toimintamme yhdeksästä osa-alueesta kahdeksan sijoittui välille hyväerittäin hyvä: 3D-suunnittelupalvelumme laatu, projektihallinnan osaaminen, hankinnan ja yhteistyön vaivattomuus, toimitusajat, toimitusvarmuus, työturvallisuuden asiantuntijuus sekä tuotteidemme laatu.

Arvostelussa ainoa hieman hyvän arvosanan alle jäänyt toimintamme osa-alue oli ratkaisujen hinta, arvosanalla 2,8. Kannustamme asiakkaitamme ottamaan meihin yhteyttä aina mahdollisimman varhaisessa vaiheessa projektia. Suurimman lisäarvon ja kustannustehokkaan kokonaispalvelun saa hyödyntämällä meitä jo esisuunnitteluvaiheessa. Kokonaispalveluumme kuuluu esisuunnittelu, 3D-mallit ja valmiit tuotteet asennuskuvineen sekä optiona halutessanne asennus. Hintaan sisältyy automaattisesti työturvallisuus- sekä standardiosaamisemme hyödyntäminen sekä modulaarisen rakenteen tuomat edut räätälöinnissä ja elinkaaren eri vaiheissa.

Poimintoja antamastanne avoimesta palautteesta:

Tekee ja toimittaa mitä on sovittu!

Toimitus suunnittelusta toimitukseen sujuvaa ja aikataulussa pysyvää.

Täsmällistä toimintaa. Tarjoukset saa nopeasti ja hinta pitää.

Vuosien saatossa R-tason toiminta on jatkanut aina vain kehittyen. Jatkakaa samaan malliin!

Asiakaslähtöinen, tehokas, osaava, kokemusta omaava myös kansainvälisesti.

Asiakaskokemus toimituksen eri vaiheissa

Asiakastyytyväisyyskyselyssä arvioitiin myös toimitusprosessiamme sekä tuotteisiimme liittyviä seikkoja yhteensä 16 eri osa-alueessa. Asiakkaamme antoivat meille arvosanan hyvä jokaisessa 16 eri osa-alueessa.

Toimitusprosessiemme osalta erityskiitosta saivat suunnitteluvaiheessa suunnittelun tekninen asiantuntemus ja neuvonta sekä yhteistyön helppous. Tarjousvaiheessa erityisen hyvän arvosanan saivat tarjouksen saannin nopeus sekä tarjousmateriaaliemme selkeys ja informatiivisuus. Asennusvaiheessa hyvinä korostuivat tuotteiden helppo asennus, asennuskuvien selkeys ja tuotteidemme säädettävyys. Tuotteisiin liittyvistä seikoista eniten arvostettiin tuotteidemme laatua sekä teknisiä ominaisuuksia.

Palautteitanne koskien tarjous- ja suunnitteluvaihettamme:

3D-mallit nopeuttavat meidän päässä asennuksia ja suunnitelmia huomattavasti. Teidän yritykseltänne saa toimivat 3D-mallit vaivatta.

Osaavaa henkilöstöä suunnittelussa.

Kaikki sujui kuin tanssi.

Joskus on tarvittu tiettyyn kohteeseen räätälöityä kiinnitystelinettä tms. näissäkin 3-D-malli on saatu heti ja tuote valmis seuraavana päivänä.

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Ota yhteyttä!