Saat meiltä parhaat ja turvallisimmat kulkutieratkaisut

Olemme teollisuuden kulkutieratkaisuiden 3D-suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut kokonaistoimittaja yli 30 vuoden kokemuksella. R-taso Modular System® -rakenteeseen ja valmiisiin kulkutietuotteisiimme perustuvan, automatisoidun 3D-suunnittelujärjestelmämme ansiosta pystymme tarjoamaan kulkutieratkaisuja, jotka istuvat saumattomasti kohteeseen – koska ne ovat juuri siihen suunniteltuja.

Suhtaudumme intohimoisesti suunnitteluosaamiseemme ja olemme panostaneet merkittävästi 3D-suunnittelujärjestelmämme kehittämistyöhön sekä asiakaspalveluumme, josta kertoo myös korkea asiakastyytyväisyytemme. Saat meiltä aina asiantuntijan palvelun, 3D-mallin sekä valmiin tuotteen.

3D-suunnittelujärjestelmä säästää kustannuksissa

Hyödynnämme suunnittelupalvelussamme R-taso Modular System® -rakenteisiin ja valmiisiin kulkutietuotteisiimme perustuvaa automatisoitua 3D-suunnittelujärjestelmäämme. Kulkutierakenteiden suunnitteluun erikoistuneet asiantuntijamme huomioivat työturvallisuuden toteutumisen ja SFS-EN ISO 14122 -standardin täyttymisen asiakkaamme puolesta.

Palvelumme kattaa kulkutierakenteiden suunnittelun kaikki vaiheet esisuunnittelusta aina valmiin tuotteen asennuskuviin. Suunnittelun lähtökohdaksi riittää asiakkaan antama päämitoitus tai kohteen kuvaus.

Suunnittelujärjestelmä luo tuotteistamme älykkään 3D-mallin asiakkaan antamien päämittojen perusteella. Järjestelmä ottaa automaattisesti huomioon SFS-EN ISO 14122 –standardin vaatimukset.

Ohjelmasta saatavat 3D-mallit voidaan liittää suoraan asiakkaan layout-kuviin ja käyttää tilavarauksena törmäystarkastelussa. Tarvittavat muutokset havaitaan nopeasti ja niiden tekeminen on vaivatonta. Modulaarisen rakenteen ansiosta tuotteemme voidaan suunnitella yksittäisen kohteen erityispiirteiden mukaiseksi yhteistyössä asiakkaan kanssa.

R-tason suunnittelupalvelun edut

Parempaa suunnittelua

Kehittyneen suunnittelujärjestelmän avulla suunnittelutyöstä voidaan automatisoida keskimäärin 70 prosenttia. Suunnittelurutiineista säästetty aika voidaan kohdistaa suunnittelun laadun kannalta tärkeämpiin seikkoihin, kuten työturvallisuuteen ja keskeisiin teknisiin yksityiskohtiin tai hyödyntää joustavampina aikatauluina tuotannossa ja asennuksissa.

Helpompaa vertailua

3D-mallimme ja hinta-arviot erilaisista ratkaisuista helpottavat eri vaihtoehtojen keskinäistä kustannusvertailua ja projektin kokonaiskustannusten laskemista.

Toimitusvarmuutta

Suunnittelujärjestelmämme on integroitu suoraan tuotantoprosessiimme. Suunnittelutiedot välittyvät automaattisesti valmistukseen, kokoonpanoon ja lähetykseen, minkä ansiosta toimitusvarmuutemme on huippuluokkaa.

Lyhyempi alihankintaketju

Automatisoitu suunnittelumme yhdessä kehittyneen tuotantoprosessimme kanssa lyhentää kulkutietuotteiden hankintaketjua. Se tarkoittaa, että projektin kokonaiskustannukset pienenevät, projektinhallinta paranee ja vastuualueet selkeytyvät. Hankintaketjun lyhentyminen nopeuttaa samalla myös toimitusta ja vapauttaa asiakkaan resursseja.

Kilpailukykyinen hinta

R-tason suunnittelupalvelu sisältyy valmiiden tuotteiden hintoihin. Päällekkäistä suunnittelua tai erillisiä kilpailutusprosesseja ei tarvita. Suunnittelun ja valmistuksen hinta saadaan heti selville, mikä helpottaa hankintaa.

 

Asennuspalvelumme viimeistelee kulkutieratkaisusi

Modulaarinen rakenne mahdollistaa helpon asennuksen ja tehtaan oman kunnossapitohenkilöstön tai paikallisen asennusliikkeen hyödyntämisen. Halutessasi voimme tarjota ratkaisumme valmiiksi asennettuna. Käytämme sertifioimiamme asennusliikkeitä, jotka hoitavat projektin ammattimaisesti loppuun saakka.

 

Työturvallisuuskartoitus selvittää kohteesi turvallisuushaasteet ja auttaa niiden ratkomisessa

Tarjoamme asiakkaillemme myös työturvallisuusneuvontaa. Turvallisuuskierroksella yhdessä kohteen henkilöstön kanssa voimme kartoittaa turvallisuustarpeita, auttaa priorisoinnissa sekä antaa budjettitarjouksen aikatauluineen puutteiden korjaamiseen. Turvallisuuskartoituksemme ovat olleet erityisesti laatu- ja työturvallisuushenkilöstölle arvostettu työkalu ja tärkeä työn tuki.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä