R-kaide® - universaali teollisuuden kaide

R-kaide® on modulaarinen teollisuuden ammattikäyttöön kehitetty kaidemallisto, jossa yhdistimme teollisella muotoilulla työturvallisuuden ja monikäyttöisyyden. Vakiokomponenteista koostuva kaidejärjestelmä on kehitetty teollisuuden erilaisiin käyttöympäristöihin, joissa kaiteelta edellytetään mekaanista kestävyyttä ja korroosiosuojaa.

Modulaarinen kaide suunnitellaan mittojen mukaan tai se voidaan ostaa suoraan varastotuotteena komponenteittain. Mittojen mukaisen suunnittelun aloittamiseksi tarvitsemme ainoastaan päämitat kohteesta. Toimitus sisältää tällöin aina 3D-mallin sekä asennuskuvat kohteesta. Säiliökaiteet suunnitellaan aina säiliön halkaisijan mukaiseksi.

Vakiomallinen modulaarinen kaiteemme on varastotuote, jonka komponentit löytyvät suoraan hyllystä erittäin lyhyellä toimitusajalla. Laajan vakiokomponenttisarjan ansiosta kaide varioituu vaivattomasti erilaisiin tehdasympäristöihin. Tilauksessa valitset vain kaiteen metrimäärän, kohteeseen soveltuvat tolpat sekä sopivan määrän päätytulppia ja kulmaosia. Toimitus sisältää aina käsijohteen, välijohteen sekä jalkalistan. Säädettävillä kulmaosilla voi kaidetta muotoilla vapaasti ilman taivutustyötä.

Kevyt ja kestävä modulaarinen kaide on nopea ja helppo asentaa pulttiliitoksin ja niittaamalla ilman hitsausta ja paikkamaalausta. Kaide on erinomaisesti muunneltavissa ja uudelleenkäytettävissä teollisen ympäristön muuttuessa.

Materiaaleina käytämme sinkittyä ja ruostumatonta terästä. Vakioratkaisuiden lisäksi kaide voidaan varustella esimerkiksi turvaverkoilla sekä turvaporteilla.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

R-taso suunnittelee ja valmistaa kohteeseesi turvallisen kulkutieratkaisun. Tuotteet ovat SFS-EN ISO 14122 -standardin vaatimusten mukaisia sekä EN 1090 -standardin mukaisesti CE-merkittyjä.

Modulaarinen rakenne mahdollistaa millimetrin tarkan räätälöinnin. Asentaminen on helppoa ja nopeaa ilman erityistyökaluja, pulttiliitosten ansiosta vältytään hitsaukselta ja paikkamaalaukselta.

Modulaarinen rakenne sekä säädettävät kiinnitysratkaisut sallivat riittävät asennustoleranssit haastavaankin ympäristöön.