R-säiliöporras® - turvallista liikkumista säiliöalueella

R-säiliöporras® on säiliöalueiden vaativiin työskentelyolosuhteisiin kehitetty porrasratkaisu. Säiliöportaiden tuotekehitystyössä on huomioitu erityisesti säiliöalueiden vaativat työskentelyolosuhteet sekä työturvallisuus.

Suunnittelutyön aloittamiseksi tarvitsemme ainoastaan säiliön päämitat. Automatisoidun 3D-suunnittelujärjestelmän ansiosta ratkaisusta saadaan 3D-malli sekä mitoitustiedot jo hyvissä ajoin projektin alkuvaiheessa. Säiliö voidaan varustella tällöin sopivilla palstalevyillä ja tartunnoilla valmiiksi tehtaalla. Säiliöportaat asennetaan pulttiliitoksin ilman hitsausta ja paikkamaalausta.

Työturvallisuuden maksimoimiseksi säiliöportaamme toteutetaan aina suorilla portailla ja kaiteet molemmin puolin. Säiliöiden mittaus- ja huoltopisteillä tapahtuva työskentely tehdään turvallisesti kohteeseen suunnitelluilta tasoilta.

Säädettävien kannakkeiden ansiosta ratkaisumme soveltuvat uudiskohteiden lisäksi vaivattomasti vanhojen säiliöiden modernisointiin, jolloin huolehdimme samalla nykyaikaisten työturvallisuusmääräysten täyttymisestä.

Säiliöportaiden materiaalina käytetään kuumasinkittyä terästä tai ruostumatonta terästä. Erikoisolosuhteiden vaatiessa voidaan käyttää turvaritilöitä ja turvareunalla olevia askelmia.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

R-taso suunnittelee ja valmistaa kohteeseesi turvallisen kulkutieratkaisun. Tuotteet ovat SFS-EN ISO 14122 -standardin vaatimusten mukaisia sekä EN 1090 -standardin mukaisesti CE-merkittyjä.

Modulaarinen rakenne mahdollistaa millimetrin tarkan räätälöinnin. Asentaminen on helppoa ja nopeaa ilman erityistyökaluja, pulttiliitosten ansiosta vältytään hitsaukselta ja paikkamaalaukselta.

Modulaarinen rakenne sekä säädettävät kiinnitysratkaisut sallivat riittävät asennustoleranssit haastavaankin ympäristöön.