R-nostoaukon portti® – korvaa irrotettavat kaiteet

Nostoaukon portti on uudenlainen ja turvallinen huoltoportti korvaamaan lastausaukkojen irrotettavat kaiteet.

Nivelrakenteinen portti avautuu useassa osassa, jolloin portti voidaan avata turvallisesti, rajoittaen aukon vain lastauskohteen leveydelle. Nostettavan jalkalistan ansiosta tasolla olevat esteet voidaan ylittää vaivattomasti porttia avattaessa.  Tarpeeton käyttö voidaan estää portin lukinnalla.

Nostoaukon portit suunnitellaan yksilöllisesti aukon mittojen ja käyttötarkoituksen mukaan. Toimitukset sisältävät aina 3D-mallin valmiista ratkaisusta. Vakiomallinen portti suunnitellaan kolmilehtisenä.  Portti on saatavilla myös kaksi- sekä nelilehtisenä.

Materiaaleina käytämme kuumasinkittyä ja ruostumatonta terästä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

R-Taso suunnittelee ja valmistaa kohteeseesi turvallisen kulkutieratkaisun. Tuotteet ovat SFS-EN ISO 14122 -standardin vaatimusten mukaisia sekä EN 1090 -standardin mukaisesti CE-merkittyjä.

Modulaarinen rakenne mahdollistaa millimetrin tarkan räätälöinnin. Asentaminen on helppoa ja nopeaa ilman erityistyökaluja, pulttiliitosten ansiosta vältytään hitsaukselta ja paikkamaalaukselta.

Modulaarinen rakenne sekä säädettävät kiinnitysratkaisut sallivat riittävät asennustoleranssit haastavaankin ympäristöön.