Modulaariset teollisuuden kulkutieratkaisut teräsrakenteiden kiertotalouden ytimessä

Haastamme perinteistä teräsrakentamista kohti kestävämpää tulevaisuutta. Pysy edelläkävijöiden joukossa modulaaristen kulkutieratkaisuidemme avulla, jotka sopivat täydellisesti kohteesi tarpeisiin ja mahdollistavat muutostyöt sekä laajennukset, varmistaen sinulle kestävän ja pitkäikäisen ratkaisun

Kestäviä kulkutieratkaisuja ihmisten ja ympäristön hyväksi

Tehdäksemme kestävämmästä tulevaisuudesta totta, meidän täytyy tehdä vaikuttavia muutoksia.  R-tason kestävyyslupaus koostuu kolmesta pääteemasta, joiden kautta tunnistamme ja parannamme toimintaamme:

IHMISET – Edistämme ihmistemme turvallisuutta

R-taso Oy on tasa-arvoinen ja yhdenvertainen työyhteisö, jossa on turvallista työskennellä. Arvostamme toisiamme ja pidämme huolta asiakkaistamme ja verkostostamme. Suunnittelemamme ja valmistamamme ratkaisut ovat käyttäjilleen turvallisia ja ergonomisia.

YMPÄRISTÖ – Pyrimme minimoimaan toimintamme ympäristövaikutukset

Tunnemme toimintamme ympäristövaikutukset ja toimimme systemaattisesti niiden parantamiseksi. Pyrimme toiminnassamme hiilineutraaliuteen ja materiaalitehokkuuteen. Kehitämme ratkaisuja, jotka edistävät kiertotaloutta ja pienentävät teollisen rakentamisen ympäristövaikutuksia. Tuote- ja palveluratkaisumme mahdollistavat kiertotalouden toteutumista sekä raaka-ainetehokkuutta teollisuudessa.

Lue lisää hiilijalanjäljestämme.

YHTEISÖ – Olemme luotettava kumppani, jolle kestävä liiketoiminta on voimavara

Pyrimme vaikuttamaan yhteisöömme ja yhteiskuntaamme positiivisesti. Läpinäkyvyys ja eettisyys ovat toimintamme ydintä. Hyvät hallintotapamme ja eettiset toimintaperiaatteemme ohjaavat ihmisten yhdenvertaiseen kohteluun, kestävään liiketoimintaan sekä luottamukselliseen yhteistyöhön.

R-TASO MODULAR SYSTEM® TEOLLISUUDEN KULKUTIERATKAISUJEN AVAIMET KÄTEEN -TOIMITTAJASI