Tulevaisuuden tehtaan kulkutierakenteiden elinkaari

R-taso edistää parempaa työturvallisuutta ja pyrkii omalta osaltaan edistämään myös kestävää kehitystä. Tuotteemme ja tuotekehityksemme sekä suunnittelemamme ratkaisut liittyvät olennaisesti teollisuudessa työskentelevien työturvallisuuteen ja vaikuttavat suoraan teollisuuden ympäristökuormitukseen.

Vastuullisuus näkyy koko tuotantoketjussamme aina tuotekehityksestä ja suunnittelusta tuotteidemme valmistukseen ja kuljetukseen. Ympäristövaikutusten minimointi on huomioitu jo tuotekehityksessä, joka tähtää optimaaliseen raaka-aineiden hyödyntämiseen sekä tuotteiden pitkään elinkaareen. Tehtaat ja teollisuuslaitokset uudistuvat ja kehittyvät koko elinkaarensa ajan, joten tehdasympäristön teräsrakenteiltakin vaaditaan muokattavuutta ja uudelleenkäytettävyyttä. Tuotekehityksemme ansioista tuotteistamme on mahdollista muodostaa muokattavia kokonaisuuksia, jotka vastaavat teollisuuden muuttuviin tarpeisiin. Suunnittelupalvelumme ja tuoterakenteemme auttavat myös asiakkaitamme optimoimaan omaa tuotantoaan ja prosessejaan.

Hiilijalanjälki

Hiilijalanjälki on meidän kaikkien yhteinen asia. Kartoitimme tuotantomme hiilijalanjäljen alkuvuodesta 2020, sillä haluamme jatkossa toimittaa asiakkaillemme jo tarjousvaiheessa teollisuuden kulkutieratkaisujemme hiilijalanjälkilaskelmat. Lue lisää hiilijalanjäljestämme

R-tason vastuullisen liiketoiminnan tekijät

  • Raaka-aineen optimointi
  • Pintakäsittely
  • Älykkäät rakenteet (rakenteiden optimointi)
  • Rakenteiden muokattavuus, uudelleenkäyttö ja kierrätys

Optimoimme teräsrakenteissamme raaka-aineiden määrän suhteessa lujuuteen jo tuotekehitysvaiheessa: ratkaisuissamme on aina oikea määrä terästä juuri oikeassa paikassa.

Valmistamme komponentteja ruostumattomasta teräksestä., pintakäsittelyyn käytämme kestävää kuumasinkitystä. Maalatut rakenteemmekin ovat aina sinkittyjä parhaan korroosion- ja kulutuksen kestävyyden varmistamiseksi.

Tuotekehityksessä kiinnitämme erityistä huomiota rakenteiden älykkyyteen. Modulaarisen rakenteen ansiosta tuotteet ovat kevyitä ja vievät vähän kuljetustilaa, mikä vähentää kuljetusten energiantarvetta ja päästövaikutuksia. Muunneltavuus ja toleranssien huomiointi rakenteissa helpottavat asennusvaihetta.

Rakenteemme on kehitetty vastaamaan teollisuuden jatkuvaa muutostarvetta. Tuotteiden elinkaaren pituus on maksimoitu rakenneratkaisuiden avulla; pulttiliitostekniikka sekä erillinen runkorakenne mahdollistavat tarvittaessa muutostyöt sekä uudelleenkäytettävyyden. Tehtaan elinkaaren päättyessä rakenteet voidaan käyttää uudelleen toisessa kohteessa tai kierrättää.