R-lavaportti® – turvallisempaa lastausta ja varastointia

R-lavaportti® on kehitetty parantamaan työturvallisuutta erityisesti pakkaus- ja varastointitiloissa.

Lavaportilla estetään varastotiloissa kahden eri tason välisen lastauksen yhteydessä kulku tason reunalle ja minimoidaan mahdolliset putoamisonnettomuudet. R-lavaportti® toimii fyysisenä kulkuesteenä reunalle molemmissa käyttöasennoissa.

Lavaportin laakeroitu kevyt rakenne mahdollistaa helpon käsikäyttöisyyden. Portti toimitetaan osina tai kokoonpantuna, kiinnitys lattiaan tehdään kiila-ankkureilla tai kuusiokoloruuveilla. Portti on mitoitettu FIN- ja EUR-lavojen mukaan mutta se on saatavissa myös asiakkaan toivomassa leveydessä. Materiaaleina käytämme kuumasinkittyä ja ruostumatonta terästä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

R-taso suunnittelee ja valmistaa kohteeseesi turvallisen kulkutieratkaisun. Tuotteet ovat SFS-EN ISO 14122 -standardin vaatimusten mukaisia sekä EN 1090 -standardin mukaisesti CE-merkittyjä.

Modulaarinen rakenne mahdollistaa millimetrin tarkan räätälöinnin. Asentaminen on helppoa ja nopeaa ilman erityistyökaluja, pulttiliitosten ansiosta vältytään hitsaukselta ja paikkamaalaukselta.

R-taso Oy:n rakenteiden asennukseen yleisimmin tarvittavat työkalut ovat akkupulttikone, porakone ja niittiporanterä, akkukäyttöinen niittaustyökalu ja sirkkeli tai vastaava kaidejohteiden katkaisuun.

Modulaarinen rakenne sekä kiinnitysratkaisut sallivat riittävät asennustoleranssit haastavaankin ympäristöön.