Hoitotasot teollisuuden muuttuviin tarpeisiin

Teollisuuden vaativiin ja vaihteleviin olosuhteisiin kehitetyt hoitotasorakenteet parantavat työturvallisuutta ja takaavat vaivattoman liikkumisen tehdasympäristössä.

Modulaariset rakenteemme soveltuvat käytettäviksi niin koneiden ja laitteiden huoltotasoina kuin laajoina koko tehdasalueen kattavina kulkutieratkaisuina.

Hoitotasot suunnitellaan aina koneiden ja laitteiden erityispiirteet ja huollettavuus huomioiden. Tällä varmistetaan työturvallisuus, luoksepäästävyys sekä työergonomia.

Suunnittelutyön aloittamiseksi tarvitsemme ainoastaan kohteen päämitat. Automatisoidun 3D-suunnittelujärjestelmän ansiosta ratkaisusta saadaan nopeasti 3D-malli, jota voidaan hyödyntää varhaisessa vaiheessa esimerkiksi törmäystarkastelussa tehtaan layout-mallissa. Suunnittelupalvelumme kattaa tarvittaessa sopimuksen mukaan mittomisen paikan päällä.

Modulaariset rakenteemme asennetaan pulttiliitoksin ilman hitsausta tai paikkamaalausta. Rakenne mahdollistaa muutoksien tekemisen helposti ilman tulitöitä. Säädettävien kannakkeiden ansiosta asentaminen on vaivatonta niin uudiskohteisiin kuin vanhoin rakenteisiinkin.

Rakenteiden materiaaleina käytetään kuumasinkittyä ja ruostumatonta terästä. Erikoisolosuhteiden vaatiessa tasot voidaan varustaa turvaritilöillä.

Turvallisin ja kustannustehokkain tapa ratkaista hoitotasojen valaistus on ergonomiapalkittu nivelöity R-valotolppa®, tasot voidaan tehdasvarustella tuotannossamme valmiiksi valotolppien kiinnityskohdilla.

Rakenteiden tuotekehitystyössä olemme halunneet kiinnittää erityistä huomiota kestävään kehitykseen teollisessa ympäristössä. Elinkaariystävällinen modulaarinen rakenne mukautuu erinomaisesti teollisen ympäristön ja prosessien jatkuvaan kehitykseen ollen helposti muunneltavissa, laajennettavissa ja uudelleenkäytettävissä tehtaan muuttuvien tarpeiden mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

R-taso suunnittelee ja valmistaa kohteeseesi turvallisen kulkutieratkaisun. Tuotteet ovat SFS-EN ISO 14122 -standardin vaatimusten mukaisia sekä EN 1090 -standardin mukaisesti CE-merkittyjä.

Modulaarinen rakenne mahdollistaa millimetrin tarkan räätälöinnin. Asentaminen on helppoa ja nopeaa ilman erityistyökaluja, pulttiliitosten ansiosta vältytään hitsaukselta ja paikkamaalaukselta.

Modulaarinen rakenne sekä säädettävät kiinnitysratkaisut sallivat riittävät asennustoleranssit haastavaankin ympäristöön.