Hiilijalanjälki kolmanneksen perinteisiä ratkaisuja pienempi – kiitos älykkään tuotesuunnittelun!

R-taso on sitoutunut vastuullisuuteen läpi toimintamme. Ympäristöstämme ja hiilijalanjäljestä huolehtiminen on välttämättömyys meille kaikille. Kartoitimme tuotantomme hiilijalanjäljen jo vuonna 2020, sillä haluamme olla tietoisia liiketoimintamme vaikutuksista ympäristölle ja pystyä vaikuttamaan oikeilla ja fiksuilla valinnoilla.

Fiksu suunnittelu, kestävä hankintatoimi sekä modulaarinen tuoterakenne kestävän teräsrakennesuunnittelun ytimessä

Suunnittelupalvelumme ja tuoterakenteemme auttavat myös asiakkaitamme optimoimaan omaa tuotantoaan ja prosessejaan. Pystymme toimittamaan asiakkaillemme teollisuuden kulkutieratkaisujemme hiilijalanjälkilaskelmat.
Hiilijalanjälki ja älykäs tuotesuunnittelu kulkevat meillä käsi kädessä. Tuotantomme hiilijalanjäljestä leijonanosan 93 % muodostaa pääraaka-aine teräs. Kun raaka-ainetta käytetään älykkäästi oikea määrä oikeassa paikassa, hiilijalanjälki on mahdollista minimoida. R-tason tuotteisiin meneekin yli 30 % vähemmän terästä verrattuna kilpaileviin perinteisiin teollisuuden kulkutieratkaisuihin. Siksi teollisuuden kulkutie- ja hoitotasoratkaisuilla on myös kolmanneksen pienempi hiilijalanjälki.

Optimoidut teräsrakenteet

Optimoimme teräsrakenteissamme raaka-aineiden määrän suhteessa lujuuteen jo tuotekehitysvaiheessa: ratkaisuissamme on aina oikea määrä terästä juuri oikeassa paikassa.
Käyttämämme materiaalit ovat kuumasinkitty ja ruostumaton teräs. Pintakäsittelyyn käytämme kestävää kuumasinkitystä. Maalatut rakenteemmekin ovat aina sinkittyjä parhaan korroosion- ja kulutuksen kestävyyden varmistamiseksi.

Tuotekehityksessä kiinnitämme erityistä huomiota rakenteiden älykkyyteen. Modulaarisen rakenteen ansiosta tuotteet ovat kevyitä ja vievät vähän kuljetus- ja varastointitilaa, mikä vähentää päästövaikutuksia. Modulaarisuuden mahdollistama rakenteiden muunneltavuus ja toleranssien huomiointi rakenteissa helpottavat asennusvaihetta.

Rakenteemme on kehitetty vastaamaan teollisuuden jatkuvaa muutostarvetta. Tuotteiden elinkaaren pituus on maksimoitu rakenneratkaisuiden avulla; pulttiliitostekniikka sekä erillinen runkorakenne mahdollistavat tarvittaessa muutostyöt sekä uudelleenkäytettävyyden. Tehtaan elinkaaren päättyessä rakenteet voidaan käyttää uudelleen toisessa kohteessa tai kierrättää.

Hiilijalanjälki kolmanneksen perinteisiä ratkaisuja pienempi – kiitos R-tason kulkutieratkaisuiden älykkään tuotesuunnittelun.


 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa