R-taso – Turvallisuuden intohimoinen asiantuntija

R-taso Oy on teollisuuden kulkutieratkaisuiden suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut perheyritys. Suunnittelemme ja valmistamme teollisuuden kulkutieratkaisuja yli 30 vuoden kokemuksella. Asiakkaitamme ovat eri teollisuudenalojen toimijat, johtavat kansainväliset koneiden ja laitteiden toimittajat sekä säiliövalmistajat eri puolilla maailmaa. Toimitamme tuotteitamme ympäri maailman.

Ajankohtainen osaaminen

Olemme toimineet asiantuntijana useissa työturvallisuuden kehittämiseen liittyvissä standardityöryhmissä. Olemme osallistuneet maailmanlaajuisen kulkutiestandardin ISO 14122 laadintaan. Teemme pitkäaikaista yhteistyötä kulkutietuotteiden turvallisuuden kehittämiseksi mm. Oulun yliopiston sekä Työterveyslaitoksen kanssa. Lisäksi järjestämme säännöllisesti koulutusta työturvallisuuden ammattilaisille.

Tuotteidemme laadun takaavat palkittu tuotekehitystyömme, asiantuntijapalvelumme ja pitkälle automatisoidut 3D-suunnittelutyökalumme. Yritykselle on myönnetty EN 1090:n mukainen teräsrakenteiden CE-merkintäoikeus sekä ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 3834 -sertifikaatit. Kaikki kulkutierakenteemme täyttävät SFS-EN ISO 14122 -standardin vaatimukset.

Intohimoinen suhtautuminen työturvallisuuteen

Panostamme intohimoisesti loppukäyttäjän työturvallisuuden parantamiseen. Kehitystyössä huomioimme tuotteiden koko elinkaaren – suunnittelun, valmistuksen, asennuksen sekä myöhemmin muunneltavuuden ja uudelleenkäytettävyyden.

Tuotteidemme modulaarinen R-taso Modular System® -rakenne mahdollistaa kulkutieratkaisujen yksilöllisen ja millintarkan suunnittelun juuri asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Edistyksellisen rakenteen ansioista tuotteemme ovat helppoja ja nopeita asentaa. Viimeistellyt yksityiskohdat ja erikoisprofiilit lisäävät tuotteidemme turvallisuutta.

Henkilökohtainen palvelu

Varmistamme asiakkaamme puolesta, että kulkutiet ovat turvallisia ja standardinmukaisia. Automatisoitu 3D-suunnittelujärjestelmä tehostaa suunnitteluprosessia, minkä ansiosta asiakas saa havainnollisen suunnitteluaineiston nopeasti ja heti oikeassa formaatissa. Mallintaminen nopeutuu ja 3D-mallit voidaan liittää suoraan asiakkaan tehdasmalliin. Suunnittelun automatisointi mahdollistaa nopeat toimitusajat.

 

R-taso – Your one-stop-shop for safe industrial walkway solutions.