R-valotolppa® – ergonomiapalkittua työturvallisuutta

Aito ja alkuperäinen R-valotolppa® on suunniteltu helpottamaan valaisimien asennusta ja huoltoa vaativissa teollisissa ympäristöissä. R-valotolppa® palkittiin Suomen Ergonomiayhdistys ry:n ergonomiapalkinnolla jo vuonna 2002. Yli 15-vuoden käyttäjäkokemuksen perusteella todettua helppoa työturvallisuutta!

Tolpan nivelöidyn rakenteen ansiosta valaisin voidaan asentaa ja huoltaa helposti asentajalle sopivalla korkeudella. Tolpan kääntymissuunta valitaan asennuksen yhteydessä.

Monikäyttöinen R-valotolppa® soveltuu käytettäväksi eri valmistajien valaisimien lisäksi kameravalvonnassa niin hoitotasoilla, portaikoissa kuin kuljettimissakin. Materiaaleina käytämme kuumasinkittyä ja ruostumatonta terästä.

Valittaessa R-valotolppa® valaistusratkaisuksi teräsrakenteemme voidaan varustella valmiiksi valotolppien kiinnityskohdilla.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

R-Taso suunnittelee ja valmistaa kohteeseesi turvallisen kulkutieratkaisun. Tuotteet ovat SFS-EN ISO 14122 -standardin vaatimusten mukaisia sekä EN 1090 -standardin mukaisesti CE-merkittyjä.

Modulaarinen rakenne mahdollistaa millimetrin tarkan räätälöinnin. Asentaminen on helppoa ja nopeaa ilman erityistyökaluja, pulttiliitosten ansiosta vältytään hitsaukselta ja paikkamaalaukselta.

Modulaarinen rakenne sekä säädettävät kiinnitysratkaisut sallivat riittävät asennustoleranssit haastavaankin ympäristöön.