R-porras® – teollisuusportaat turvalliseen nousuun hoitotasoille

Ammattilaisille kehitetyt teräsrakenteiset teollisuusportaat varmistavat toimivan ja turvallisen työympäristön teollisuuden vaativissa olosuhteissa. Suunnittelemme teollisuusportaat mittatyönä.

Portaan kulman ja nousun ergonomian optimoinnin ansiosta liikkuminen tehdasympäristössä on vaivatonta ja turvallista. Portaan standardinmukaisen ja ergonomisen kulman ja nousun ansiosta liikkuminen tehdasympäristössä on vaivatonta ja turvallista. Portaissamme on aina kaiteet molemmilla puolilla ja askelmat tasajaolla.

Portaiden asennus on helppoa ja nopeaa pulttiliitoksin, ilman tulitöitä ja paikkamaalausta. Portaat toimitetaan molemmin puolin kaiteitettuna, askelmat irrallaan. Säädettävä rakenne huomio kohteen mahdolliset pysty- ja vaakasuuntaiset asennustoleranssit.

Portaat on suunniteltu teollisuuden vaativiin olosuhteisiin. Pintakäsittelynä käytettään kuumasinkitystä tai ruostumatonta terästä. Olosuhteiden vaatiessa portaiden askelmat voidaan varustaa turvareunalla tai turvaritilällä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

R-taso suunnittelee ja valmistaa kohteeseesi turvallisen kulkutieratkaisun. Tuotteet ovat SFS-EN ISO 14122 -standardin vaatimusten mukaisia sekä EN 1090 -standardin mukaisesti CE-merkittyjä.

Modulaarinen rakenne mahdollistaa millimetrin tarkan räätälöinnin. Asentaminen on helppoa ja nopeaa ilman erityistyökaluja, pulttiliitosten ansiosta vältytään hitsaukselta ja paikkamaalaukselta.

Modulaarinen rakenne sekä säädettävät kiinnitysratkaisut sallivat riittävät asennustoleranssit haastavaankin ympäristöön.