Porrastornitoimitus Valmetille Tampereelle

Valmetin Tampereen Yrittäjänkadun toimipisteelle tarvittiin helpompi kulku katolle huoltotöitä varten. Kohteessa oli käytössä vanha tikas, joka haluttiin korvata rakennuksesta tuetulla porrastornilla.

Suunnittelijamme kävi paikan päällä ja yhteistuumin porrastornille löydettiin paras sijainti käyttötarpeen kannalta. Porrastornin tuentojen aiheuttamat kuormitukset rakennukseen laskettiin R-tasolla ja hyväksytettiin asiakkaalla. R-taso toimitti myös kohteen asennuksen. Asennuspalvelumme on optio, jonka asiakas voi valita oman tarpeen mukaan ja silloin kohde luovutetaan käyttövalmiina asiakkaalle. R-taso käyttää asennukseen pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita.

Suunnittelun lähtökohdaksi riittävät asiakkaan toimittamat kuvat ja mittapiirustukset, ja tarvittaessa suunnittelijamme voivat käydä paikan päällä mittomassa kohteen. Valmetin kohteessa kahden pilarin porrastorni tuettiin olemassa olevaan rakennukseen. Valmiina vaihtoehtona tuotevalikoimastamme löytyy myös vapaasti seisova porrastornirakenne neljällä pilarilla. Asiantuntijamme suosittelevat aina kohteen mukaan parasta ratkaisua.

Räätälöimme ratkaisun aina käyttökohteen tarpeiden mukaan ja huolehdimme, että se on standardien mukainen ja käyttäjille turvallinen ratkaisu. Toimitamme kaikista suunnitelmistamme asiakkaalle aina myös 3D-mallin.

Yhteydenpito Valmetin kohteessa toimi hyvin, suunnittelumme hoiti joustavasti suunnittelun ja tarvittavat muutokset matkan varrella ja kohteeseen saatiin toimiva ja turvallinen ratkaisu.

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Ota yhteyttä!