Mukana tukemassa kummiurheilijaamme

Tervetuloa tiimiin yleisurheilija Saara Keskitalo!

Kun tavoitellaan menestystä, tarvitaan parhaat ja turvallisimmat ratkaisut, oli kyse huippu-urheilusta tai kulkutieratkaisuista. R-taso on tehnyt päätöksen olla vuonna 2024 mukana nuoren yleisurheilija Saara Keskitalon tukena hänen matkallaan Suomen yleisurheilun huipulle. Saara on R-tason tuore kummiurheilija ja haluamme olla kannustamassa ja rohkaisemassa häntä hänen urallaan.

Saara Keskitalo on Suomen huipulla naisten 100 metrin aitajuoksussa, jossa hän on ollut jo aikuisten SM-mitaleilla jo kolmen vuoden ajan. Nyt Saara keskittyy täysipainoisesti urheilemaan ja tähtää seuraavaksi Euroopan tasolle. Olemme ylpeitä uudesta kumppanuudestamme – tervetuloa R-tason tiimiin Saara Keskitalo! 

Urheilu opettaa meille monia arvoja: sitkeyttä, kurinalaisuutta ja tiimityötä. Nämä ovat samoja periaatteita, joita noudatetaan myös R-tason tiimissä. Uskomme, että yrityksen menestys riippuu paitsi siitä, mitä teemme, myös siitä, kuinka hyvin pystymme kannustamaan muita. Nuoren urheilijan tukeminen merkitsee meille paljon. Haluamme sillä osoittaa sitoutumistamme myös yhteiskunnalliseen hyvään.

Turvallisia treenejä Saara sinulle! Mennään yhtä matkaa menestykseen!