R-taso toimittaa turvalliset kulkutiet Owatecin veden- ja lietteenkäsittelylaitteistoille

R-taso toimittaa turvalliset kulkutiet Owatecin veden- ja lietteenkäsittelylaitteistoille

Owatecin veden- ja lietteenkäsittelylaitteistoille vaaditaan turvallinen pääsy käyttöä ja huoltoa varten. R-taso on suunnitellut ja valmistanut laitteistoja varten turvalliset, mittojen mukaan räätälöidyt hoitotasot ja portaat.

Owatec on luottanut R-tason laadukkaisiin tuotteisiin vuodesta 2019 lähtien ja yhteistyö heidän kanssaan on sujunut moitteettomasti.

”On tärkeää, että yritys tietää mitä myy ja tämän R-taso lunastaa sata prosenttisesti. Asiakaspalvelu on nopeaa, sekä vaivatonta ja tuotteiden skaalattavuus asiakkaan tarpeiden mukaan on huomioitu hyvin’’ kommentoi Owatecin pääsuunnittelija Mikko Alatalo

”Me R-tasolla uskomme, että yritykset, joilla vastuullisuus on aidosti toiminnan ytimessä, menestyvät myös pitkällä tähtäimellä. Toimimme mielellämme yhteistyössä tällaisten yritysten kanssa. Koemme, että meillä on Owatecin kanssa samanlaiset arvot, yrityskulttuurit sekä tavoitteet”, kertoo toimitusjohtaja Ville Törmänen R-taso Oy:stä.

”Perusajatuksemme on, että asiakas voi keskittyä omaan ydinbisnekseensä. Me puolestamme huolehdimme hoitotasojen osalta projektin sujuvuuden ja työturvallisuuden toteutumisen. Asiakkaamme saa merkittävää lisäarvoa tehokkaan 3D-suunnittelumme ja nopean toimitusajan ansiosta. Olemme edelläkävijä kulkutieratkaisuiden hiilijalanjäljen optimoinnissa ja voimme toimittaa myös ratkaisukohtaisen hiilijalanjälkilaskelman.

Tarjoamme Owatecin kaltaisille korkean teknologian tuotteita kansainvälisesti toimittaville yrityksille viimeisteltyjä ratkaisuja, joissa jokainen yksityiskohta on mietitty logistiikkaa myöten. Modulaariset, räätälöidyt tuotteemme edistävät materiaalitehokkuutta ja ne ovat myös muokattavissa ja uudelleenkäytettävissä sekä 100 % kierrätettävissä laitoksen elinkaaren muutosten aikana.”

R-taso

R-taso Oy on teollisuuden kulkutieratkaisuiden 3D-suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut suomalainen perheyritys. Saat meiltä avaimet käteen -toimituksena hoitotasot ja kulkutieratkaisut, joissa yhdistyvät korkeatasoinen 3D-suunnittelu sekä laadukkaat, modulaariset tuotteemme. Suhtaudumme intohimoisesti suunnitteluosaamiseemme ja olemme panostaneet merkittävästi 3D-suunnittelujärjestelmämme kehittämistyöhön sekä asiakaspalveluumme. Meillä on yli 35 vuoden kokemus alalla toimimisesta ja asiakkaamme ovat suuria kansainvälisiä teollisuusyrityksiä.

Owatec Group Oy

Owatec Group on ympäristöalan cleantech-yritys, joka on erikoistunut teollisuuden jätevesien ja lietteiden käsittelyyn ja arvokkaiden komponenttien tehokkaaseen hyödyntämiseen sivuvirroista. Kustannustehokkaat ratkaisut merikonteissa minimoivat inframuutosten tarvetta, ja PAAS-malli sekä automaatio mahdollistavat asiakkaidemme keskittymisen omaan ydinliiketoimintaansa. Kiertotalous on meille keskeinen ajuri, ja osaamisellamme tuemme eri teollisuudenaloja saavuttamaan omat ympäristövastuun tavoitteet.