Korkeatasoinen laatu on pitkäjänteisen kehitystyön tulos

Asiantuntemusta ja sertifioidusti kestävää laatua

R-taso Oy on suorittanut hyväksytysti kausittaiset laadunhallinnan sertifikaattiuusinnat. Sertifioinnin kohteena olivat ISO 3834, 9001 ja 14001 eli laatu-, ympäristö- sekä hitsausjärjestelmät. DNV:n myöntämät sertifikaatit kertovat R-tason toiminnasta laadukkaana ja vastuullisena kumppanina. Teräsrakenteiden laatu sekä suunnittelu- ja valmistusprosessien tehokkuus heijastuvat suoraan asiakashyödyksi.

Ajankohtaista osaamista ja jatkuvan parantamisen kulttuuria

Laadunhallintatyötä on tehty systemaattisesti yli kymmenen vuotta ja painopiste on kehitystyössä enemmän kuin poikkeamien etsimisessä. Toimintojen ja prosessien pitkäjänteisessä kehitystyössä oleellista on myös se, miten asiat siirretään asiakashyödyksi. Toiminnan laadun kehittäminen näkyy suoraan asiakkaille lyhyempinä toimitusaikoina, laadukkaampina tuotteina sekä särmänä projektinjohtona, kertoo toimitusjohtaja Ville Törmänen. Toimitamme asiakkaillemme sertifioidusti laadukasta asiantuntijapalvelua.

Me katsomme, että standardien ja sertifiointien tehtävä on tukea jatkuvan parantamisen kulttuuria, toteaa Törmänen.”

Yrityksessä kehitetään toimintaa ja ratkaisuja niin, että ne ovat kestävän kehityksen mukaisia. Ympäristöpuolella korostuu hiilijalanjäljen ja uudelleenkäytettävyyden merkitys ja olemmekin alalla ensimmäinen toimija, joka voi antaa hiilijalanjälkilaskelman jokaisesta räätälöidystä tuotteesta.

Johtamisen ja palvelun laadun lisäksi meille on erittäin tärkeää työturvallisuus. Olemme toimineet asiantuntijana useissa työturvallisuuden kehittämiseen liittyvissä hankkeissa ja olemme Suomen edustaja maailmanlaajuisessa EN ISO 14122 kulkutiestandardityöryhmässä.